Web hosting

Kwaliteit, service en snelheid aan de juiste prijs.


Performanter en niet duurder

Business formules


Krachtige hardware met SSD schijven


Al onze servers zijn uitgerust met Solid State Schijven (SSD). Deze schijven zonder bewegende onderdelen zorgen voor tot 10x snellere websites dan bij uw huidige provider.
 

SSD 473,0 MB/s
HD 48,3 MB/s

Persoonlijke Support


Je webhosting 7 dagen op 7 in optimale conditie. Dankzij rechtstreeks contact met een vaste medewerker die je website als geen ander kent en snel advies en ondersteuning kan bieden bij vragen of problemen, zorgen wij er voor dat je gerust kan vertrouwen op onze diensten.

Probeer ons eens uit:

support@sevendays.be

Drupal & Wordpress ready


Beide CMS systemen vragen veel rekenkracht. Een gewone shared hosting kan er onmogelijk voor zorgen dat je website vlot getoond wordt.

Bovendien heeft de kwaliteit van je webhosting ook een impact op je zoekresultaten in de zoekmachines! Tenslotte tonen studies aan dat een snelle gebruikservaring het aankoopgedrag online substantieel vergroot.

Caching & tuning


Til je website nog naar een hoger niveau! Onze mix van Solr Search, Redis Caching, Varnish, Nginx en PHP 7 activeert de TURBO in je website.

Zelf hoef je er niet van wakker te liggen, gebruik onze expertise om een betere ervaring te geven aan je website bezoekers dan je concurrent.

Performantie en zekerheid aan de correcte prijs.

Prijzen


Starter Business

11,5/m

Gold Business

49/m

Kunnen we je al helpen?

Vraag gerust