Webshops

Verkoop succesvol online


Performante en handige webshop

Verkoop beter


Wij bouwen exact wat jij en je klanten willen als online koopkanaal.

Ik wil ook een handige webshop

Zoals jij het wil.

Er zijn intussen vele goede en uitgerijpte webshop platformen op de markt (Shopify, Magento, ...). Maar misschien wil jij niet zo "mainstream" naar buiten komen, net zoals alle andere webshops? Misschien vraagt je product of je merk een specifieke aanpak of uitstraling die net iets anders is dan een raster met producten en een filterblok aan de zijkant.

Modulair.

Of het nu gaat over een complex reservatiesysteem, B2B bestelplatform of een zeer uitgebreide meertalige webshop, ons platform staat toe om flexibel functionaliteiten toe te voegen. Koppelingen met achterliggende systemen kunnen perfect mee voorzien worden via onze uitgebreide API kennis.
Een specifiek product aanbieden via een configurator of stappenplan, kan opgezet worden in de vorm van een configurator op maat.

Responsive en mobile first.

Een responsive website of webshop past zichzelf aan aan de omgeving waarin hij getoond wordt met behulp van flexibele grids en variabele afmetingen voor beelden. Smartphone, tablet of desktop computerscherm vereisen hun eigen aanpak. Wij hebben de kennis om de gebruikservaring te maximaliseren, je site mobile ready te maken en zo uw online verkoop te stimuleren op eender welk toestel.

Kunnen we je al helpen?

Vraag gerust