Sevendays nu nog sterker


Sinds we in april een duwtje in de rug en het vertrouwen kregen van Duval Union, groeit Sevendays stevig verder!

Frontend versterking: prachtige gebruikerservaring

De misvatting dat Drupal gebaseerde projecten "lelijke" websites zijn, is echt wel voorbij, toch wat betreft de projecten die Sevendays oplevert ;-)

We volgen de trends in de markt heel kort op en zetten daarom vol in op de nieuwste frontend technieken, hiervoor hebben we ons team extra versterkt.

Drupal 8 is in tegenstelling tot andere website systemen uitermate geschikt om een ontkoppeling te doen tussen het frontend gedeelte en de achterliggende logica (decoupled). Daarom bouwen we vol overtuiging Progressive Web Apps wat de gebruikerservaring en merkbeleving enorm verhoogt.

De website bezoeker krijgt een prachtig app gevoel in zijn vertrouwde web browser met zachte overgangen en geen wachttijden. De kans dat hij op je website blijft (en tot een conversie komt), wordt vele malen groter aangezien bezoekers erg weinig geduld hebben.

Backend versterking: meer focus op uw doelstellingen

Naast onze versterking op frontend vlak, hebben we ook verder geïnvesteerd in onze backend capaciteit. We zijn heel blij om er een Symfony expert bij te hebben.

Het Symfony framework is een gekende en beproefde code waar Drupal 8 gebruik van maakt. Hierdoor moeten we tijdens de ontwikkeling van een project niet steeds opnieuw het "warm water uitvinden", maar kunnen veel meer focus en snelheid halen op het bereiken van de gewenste functionaliteit. We verliezen veel minder tijd in het bedenken van nieuwe code, schrijven en testen.